Thursday, September 17, 2009

bye bye semua!

aku dh nk balik!
ipoh mari tarak sombong!
hehe.

xsabonya..
nk balik.
dan aku tau sbnrnya berry lg xsabo nk blik dr aku.
huuh

agenda esok :
cut rambut (even xtau nk wat fesyen pe plak)





ya. syg pd rambut yg dulu.




beli fon baru (ooh demm)

bye2 fon lame. lebiu..



yeah!

bye2 sume.
hehe

harap makin membiru oke raya nie!

ipoh,waitttt 4 me!!!!!!



moh kome!

salam aidilfitri!

khas utk beloger sekalian.
juga kpd pengikut aku yg always membiru.
n yg pling special.

2 my beloved fren!

kwn2.
aku nk ucapkan selamat hr raya aidilfitri..
maaf klw b4 nie ade aku wat korang sentap atau terusik kt mana2 ke.
korang pun tau mulot aku agk cibai,kn?
hehe
so kosong-kosong ek!

kwn2.
halalkan mkn minum aku ek.
klw ade trerlebih terkurang 2 halalkan ek.
huuhu.

kwn2.
selamat pulang ke kg halaman.
hati2 taw.
aku sentiasa doakan kite sume slmt sampai.
wlwpun destinasi kte bersepah di sana sini.
tp kte tetap SATU!

kwn2.
selamat pakai baju raya.
selamat makan kuih raya.
selamat kutip duit raya.
selamat.selamat.dan selamat!

kwn2.
jaga diri bebaik taw.
pasnie balik kampus dgn selamat taw.
hehe

bila nk ronggeng lg ek?
huhuhu

jgn lupe jugak bwk balik kuih raya.
n kuih raya feveret aku adalah.

makmor.

take note oke!

hehe.


hmm.
aku suda mau pulang.
ada masa kite bercerita lg.
dan kita bersama lg.

kwn2.
aku syg korang.
sangat.sangat.dan sangat!


selamat hari raya aidilfitri.maaf zahir batin.
kpd yg mengenali muhd fairuz/faer/feelinblue.
semoga makin membiru raya nie.

salam sayang.
kenang daku dalam doamu.
faer...


salam aidilfiti.maaf zahir batin.
| faer |

bye2 awak.

cik ted.
awk msg sy td..
mcm xcaye je?
huhu.

awk dh nk blik ek..
xbg tau pn.
yer,sy tau sy xpenting bg awk..
tp kn.
selalu klw awk nk blik kg.
msti awk akn msg or call sy dlm bus kn?
n awk still dgn habit 2.
huhu.
suke blik dlu dr sy..

hmm.
rindu awk.
thanks sbb msg sy..
thanks sbb igt kt sy..
thanks.thanks.thanks.

selamat hr raya awk.
maaf zahir batin.
beraya dgn si dia eh?
sweet sgt syg :(

smoga slmt smpai taw..

dan,sy kembali spt dulu.

pengharapan~


sampai kapan pun.

17hb 9 2009,7 pm.

ya.
ada apa dgn tarikh tersebut?

tarikh di mana aku akn menjejakkan kaki ke tangga bas dan menuju ke kg halaman.

at last!
yahoo!

xsabanya nk blik kg!
ha,i nk blik mane?
balik cini..

jap2.

sini la destinasi i esok! hehe

bak kata aniss.
pakcik buss tolong bwk buss elok2 oke?
sy nk raya la!!

so,bebudak ipoh sekalian.
tnggu aku taw!

kte shoping raye sesame.
wee~

xsabo.
xsabo.
xsabo.

nk balik n mkn bnyak2!

n next agenda.
shoping!!!!

sayang lappy!

lappy.
nama nie aku amik kt aniss.
kredit 4 u syg.
hehe

aahh.
aku syg lappy aku.
mcm kucim syg ank die.
mcm cik mala syg jerawat dia.
mcm che pit syg bulan die.
mcm aniss syg demelody die.
mcm 2 laaa.

dan.
lappy aku still tade name.
xde ilham lg nk taruk nama apa.
nnt la dlu.

lappy nie dh nk dkt setahun hidup.
hepi bufday lappy.
syg kau xde henset.
klw x mesti dpt kol free kn?
HAHA

nk tau.
lappy nie dh penah kna fomat.
sekali dgn si penduduk kg pisang itu.
then hancuss terus.
peristiwa itu akan aku igt smpai 7 movie zombie kg pisang kuar kt wayang.
huh,wakk lu!!!

skang aku kna beware.
virus H1N1 ade dimana2.
takut jugak lappy aku dijangkiti.
nk bg pakai mask.
xmuat pulak.
halo,ade jual x mask yg muat dgn lappy i?
tade?
len kali wat taw,bru la berinovasi.

folder yg paling aku syg tahap cipanzi adalah.
sudah semestinya.
folder gambar aku.

yeah,nk hilang folder lain hilang la.
but pliz.
i luv diz folder demm much.

korang jgn bg hilangkan folder pic aku taw?
klw x.
ha jd la cm org 2.

tnggu la 7 kali keluaran movie die 2.
huh,wekkkkk!

lappy.
sy syg awk.
hehe.

ini dia,lappy sy yg belum bernama.
agk2 kna pg wat surat beranak x?








lappy sy jantan taw!
sbb die xpakai pad :)

bila demam menjelma.

siksa apakah ini.
hidung mula tersumbat,tekak mulai kering dan pala sudah nk mengong.
haih,tanda apakah ini?

demam.
aah kot.
ye x ye jugak.
aah betul la2.

hadoi..
raya weh.
xkn la aku nk smbt raya dgn demam kot?
demm.

mana ubat.
nah,time cenggini bru tau cr ubat ya?
bagus2.amalkan selalu.

makan la.
panadol.
ubat selsema yg melayukan palaotak.
ubat batuk cap nenek dan datuk.
serta.
seketul tablet meyedapkan tekak.

buekkk.
xsesedap almold london.
xsehebat lemang dan rendang.
xsehirup oren sunquick.
dan xlupe.
xsesedap indokopi yg berry buatkan.
aku hanya menghirup..
perghhhh terbaikkk!

kredit 2 berry.
4 the indokopi.



berry mmg pandai wat kopi.
leh keja di kafe makngah afta grad.

aku tanak demam.
aku de bnyak agenda.
esp :

raya,raya dan raya.

shuhhhh shuhhhh wahai demam.
dtg balik afta raya,boleh?
boleh laaaa.
pliz?


lihat lah pic ini.




petua makcik joyah bg. air asam jawa utk hilangkan sakit tekak.
jugak sepiring strepsil. dua2 xberkesan!

Wednesday, September 16, 2009

benci hantu!!!

ya,sy xske dgn hantu 2!
nape kau nk emo xtentu pasal?
alahai 2 bru sket kau kena.
aku penah kna lg teruk dr kau la.

wehh.
ini blog aku.
sukasuki la aku nk tulis ape pun.
klw kau xske.
silakan chiowww dr sini.
kau ade blog sendirik kan?
so,ha pg la curahkan prasaan kau tuh kt situ.
skema hanjing!

dan.
kau xtau ke.
aku sejak kau hilangkan benda yg paling aku syg tuh.
aku terus meluat tgk kau taw?
tau?
tau xpe!

aku caya kt kau,dats why la aku bg kau lappy aku bg kau fomat.
tp kau yg xblajar abes lg (wlwpun aku tau kau cedok org len pnya ilmu) jgn la wat2 pandai.
then kau igt aku bodo la?
sorry eh,aku xbodo.

ptt la kau ckp local disk aku kna fomat jugak by hook or by crook.
rupenya mmg kau dh jahanam kn dlu..
adoi,still xnk ngaku?
xpe laaa
benda dh jd kn.
silap aku jgk bg kt kau.
pertama dan terakhir la nmpaknyaaa.

dan perkara pling mnyedihkan.
hilang sume pic2 aku.
ooh kau xtau betapa sakitnya aku waktu 2.

smpai skang taw?
mls je aku nk tunjuk!

smpai bile?

smpai 7 movie zombie kg pisang kuar kt wayang pun aku xkn lupekan.

ade paham?

extra 1 : peace!

biyon suda berbelog?

yeah.
makin ramai yg membelog.

biyon,bukan main ko ek?

eh2 tanak guna nama biyon la..

bulan.
hye bulan.
biru sini..

tp sy bukan langit taw.

bulan,thanks laa sbb dgr cte biru jd pengikut pertama bulan kn?
ooh terharunya..

bulan.
semoga akan membiru yaa di sini..

jd la pengikut biru yg paling setia.
nnt ujung tahun biru kasi award.
taw2?

dan.
satu lg.
jgn sentap2 taw.
bulan kan terang. :)

aku akan merindui kalian.


ya. kita akan pulang xlama lagi.
aniss. akhirnya masa yg kau tnggu2 dh tiba.
selamt pulang yaa. habiskan setiap saat wif ur family.

dan,ya. 4 sure kita akan pulang.
cuma destinasi berbeza.

aku : ipoh
che pit :parit buntaq

jbiee : jengka

aidie : jb

aniss :jb
resa : jb

biyon : tangkak

teh : batang kali (agak lucah )

adam : klate

nata : penang

ipow : klate
man: klate
berry :ipoh (1 bus lg dgn aku)
wan : jengka

ogy : bagan datok

xkira la bila korang nk blik pun.
selamat pulang yaa.
semoga slmt smpai ke kg halaman.

dan,kita akan tetap bersama.
demi sebuah ikatan persahabatan.


extra1 : aku tdk sabar mau pulang.
extra2 : bile mau meronggeng lg?

extra3 :aku akn merindui kalian.

kisah kelas terakhir

mood : lapo + girang + sedikit horny :P

cuti dh mnjelma?
ya2. kat dewan kuliah dh lengang.
kls plak bnyak empty chair.
dats mean cuti dh start!

ya,hr nie kls last aku.
even sok de kls last,tp peratusan utk memonteng adalah tnggi.
afta submit asainment td,lega sgt rasenya.
nsb baik la lecturer trima asaiment aku.haha

ini ada 1 cerita.
mood : bengang + hanjing

adam mmnta aku mnghantarkan asainmentnya kpd cossmate beliau.
jd,aku dgn baik hatinya bersetuju utk menolong beliau.
oleh itu,aku berjanji dgn pompuan itu utk bertemu di foyer libry.
hmm,oke..aku xkesah sbb aku pn nk drop buku.

then die msg aku.
"sy kt tngkat atas la awak,tgh wat keje..awk naik atas laa ek".
ngok.
atas plak?
igt aku kuli engkau?
xpe2,posee nie.. igt pahala lebih.
ok,aku naik la tingkat atas skali dgn bangganya.

then aku tercangak bangak mencari di manakah pompuan itu bersemayam.
xde pun?
hadoi,org nk cpt la ngokkk..

aku pun mengeluarkan henset lalu menaip.
"awk kt mane?sy kt belah kiri."

lalu die membalas.
"sy belah kanan".

aku pun gagah la pg ke kanan.
xde respon pun?
dorang xnmpak ke muka aku yg tercangak bangak dok cr org?
xpe.
aku kuar n masuk balik lalu menghempaskan 4 buah buku tebal di tgn ke atas meja.
kebabommm...

sume org tgk?
lantak la..
bru korang tau kan.
tp,masih xnmpak pun kepala hotak pompuan 2?
mana kau mnyorok ha?

then.
aku kluarkan henset n call.

tetiba.
de pompuan melambaiku dr jauh.
ooh,2 die..
kau igt aku dlm bus ek nk lambai2?
kaki Tuhan bg dua belah,guna la..
ini tak,duk tercongok je cm tugu negara.

amboi,berdating ek?
mmg bangla betul..
td kate nk wat keje?
ini keje engkau?
mmg nk kena nie..

tanpa ade rase kesedaran intrinsik langsung,die duduk mengkematukan diri atas kerusi tanpa ada niat nk bangun amik asaiment 2 dr aku.
aku plak yg wonder.

haih,aku plak jd kuli die?
melampoo...

dgn hayunan langkah yg agak sumbang (sbb penat) aku pun pg la kt die..

lalu.

lemparkan kt die asainment 2 seraya berkata.

'next time,tolong profesional sket klw nk berurusan dgn orang" .

dussshh,amik kau.
terkejut die dgn balak die?
haa kau igt aku xleh ckp cmtue ek?
sorry,slh org laaa.

dh la xucap time kasih?
ini org mcm punya org pun ada ke dlm dunia?

haih,lupe plak.manusia 2 unik..
xpe la.
semoga kau belajar dr kesilapan,oke?

haiyo...
moral of the story.
kpd korang2 kt luar sana.
belajar respek orang lain oke?
klw kita nk dihormati oleh org lain..

asainment dh siap!

yezza,,,,

aku menghabiskan asainment dlm mase beberapa jam shj.
yup.
btul ckp org.
di mana ada kemahuan.
di situ ada jalan.
hehe

skang.
time nk submit jerrrr.

then.
hooreeyyy
asaiment dh tade!
n yg pling penting.

leh balik raya!

yeah.
balik raya.

ipoh.
here i come!!!!

mood : girang + horny.

oppps,agak lucah.
sorrryyy

Tuesday, September 15, 2009

kawan2 belog.

baca nie.

kdg2 aku mls sket nk post komen kt cte korang taw!
hehe

maklum laaa
sini xde wayarles cm korang hehe.
so agk terbatas sket la nk on9.

tp 2 xbermkna aku xfolow cte korang.
aku ttp folow n gelak sorang2 kt lab nie dgn cte korang tuh.
HAHA

hadoi.
korang mmg best!

teh pun dh blik jugak?

huhu..

sorang demi sorang dh meninggalkan hutan ini.

kali nie,teh plak.

btw,selamat hari raya teh..
maaf zahir batin.

thanks 4 the kad raya..

n,who's next?

selamat hari raya adam!


kau dh nk blik kg kn?
huhu..

cptnya..
xaci.

sedih gler..

adam.
bnyak yg kte kongsi kn?
n semalam sgt berair bila pg anta kau blik.
sgt sedih...
tp xpe la.
nk wt cmne kn?
nnt pas cuti kte leh jmpe blik.

special 2 adam.
selamat hr raya aidilfitri.
maaf zahir batin...

thanks 4 the kad raya.
huhu.

Monday, September 14, 2009

sy rindukan dia.

lately.
sy merindukan si dia.

sy tau,sy xpatut merindukan dia lg.
brg yg lepas jgn dikenang.
huuhu.

tp,sy xmampu.
org ckp.
klw kita terpaksa lepaskan seseorang utk kebahagiaanya.
lepaskanlah.
dan klw dia kembali kpd kita 1 hr nnt,yakin lah bahawa dia memang diciptakan utk kita.

ya.
sy dh lepaskan dia.
tp dia ttp hadir dlm mimpi2.
dia xmampu dilenyapkan dlm kotak hati mahupun pemikiran.
wlwpun ada yg lain dtg mengetuk pintu hati.
namun,tetap xmampu dibuka.
semuanya kerana dia.

sesungguhnya,hanya dia di hati.
dan hari raya kali ini.
kerinduan trhadapnya sukar ditafsir.
adakah dia juga begitu?

awak,sy rindukan awak.
sy tgk awk dr jauh je.
wlwpun awk xnmpak atau wat2 xnmpak,tp sy ttp nk tgk awk.

awk igt x tarikh 9/8/08.
mlm 2 tiba2 hujan turun membasahi bumi.
xde tanda hujan nk turun,tp..
npe dia turun?
yg 2 masih menjadi tnda tanya.
dan kenangan kita basah dlm hujan tetap bersemadi dlm hati sy.
kini,dh setahun pun masa berlalu.
hr 2 awk bg tau awk still lg igt peristiwa 2.
dan sy wat2 xigt.
sje nk wat awk igt sy dh xingat lg pasal kenangan kita.
tp,jauh di sudut hati.
kenangan 2 tetap abadi.

awk.
selamat hari raya aidilfitri.
maaf zahir batin..

semoga awak bahagia bersama si dia lebaran ini.
dan seperti yg selalu sy ucpkan kt awak.

wlwpun kat mana awak berada,walau dgn spe pun awak masa 2.
igt la,ada seseorang yang sentiasa tnggu n syg awk.

dan org 2 sentiasa akan tunggu awak selagi hayatnya masih ada.

syg awk,cik ted.

sy budak baik.


yeke? mesti ade yg menggelengkan kepala.
ya. sy jahat. sy bukan budak baik.
sy tau.

tp,mereka pun bukan baik sgt.
mereka pun berdosa juga.
mereka bukan malaikat.
mereka juga bukan setan.
oopss.
tp,sy adalah saya.
sy bukan kamu.
kamu bukan saya.
kamu xkn boleh menjadi seperti saya.

dr ilmu yg sya belajar.
manusia itu unik.
600000 manusia di dunia.
dan 600000 jugaklah personaliti yg ada.
kamu dan saya unik dgn gaya yg tersendiri.

jd,sy bangga mnjadi diri sy.

sy tau ape yg lebih dan kurang dlm diri saya.

dan sy mencuba sebaiknya utk overcome kelemahan tersebut.


sy rasa.
sy lebih baik dr kamu. tdk percaya?
maka kamu adalah insan yg paling buta dlm dunia.

tolong.
jgn pertikaikan apa yg sy pakai.
apa yg sy buat.

apa yg sy makan.
apa yg sy lakukan.
dgn siapa sy berkawan.


sbb,sy xpenah kisah tentang kamu.

sy percaya kamu ada hak menetukan hidup kamu sendiri.


hidup kamu,bukan org lain tentukan.

hidup saya,bukan kamu yg tentukan.
mudah,kn?

jd,hormati sy klw kamu mahu sy menghormati kamu.


ya,sy budak baik.
sy yakin sy lebih baik dr kamu.
sy yakin sy adalah saya.

bukan kamu.

Sunday, September 13, 2009

asignment.

tension.
dua asignment nk kna submit b4 cuti raya nie.
thanks encik/cik lecturer kerana memberi saya hadiah raya.
huhu.

npe la aku mls sgt nk wat?

oke.
skang asignment grup personaliti dh siap.
hehe

tnggal 1 lg yg memeningkan pala otak.
jurnal review statistik.

hadoi.
aku nie dh la de statistic anxiety.
nk kna ulas jurnal plak?

mmg demm.

nk balik raya.
tp asignment kna submit dlu!

mana 1 nie?
asignment or balik raya?

antara KFC dan kawan-kawan.


ya,aku meronggeng lagi dan lagi.
spnjang bln pose nie aku tatau la dh bpe kali meronggeng perabihkan duit ptptn yg xbpe nk bnyak.

omaigod,aku sgt boros.
dan kali ini aku harap xkn ade lg duit yg keluar mcm air.
sgt sadis.

kawan2,korang suke perabihkan duit aku.
HAHA
ade je port nk merayap,kn?
hadoi..

kali nie.
kami pegi padang besa.
melihat che pit bershoping sakan.
walla,kau banyak duit kn?
melihat nata yg tatau nk beli ape di sana?
nsb baik kau xmeletop kn?
klw x aku yg susah.
jbiee.
kau plg puas.
sume ko telannn.
suar jeans,baju melayu,n yg plg best.
handfon baru.
fuhhhh

sabar2.
bukan turn aku lg.
huuuuuu

namun,dpt la jugak aku kemeja sehelai.
haih..
beli jugak?
xpenah nk serikk kn?

next,sentosa plaza.
tempat jbiee n ogy membeli handfone baru.
korang mmg hebat.
beli fon xtnggu aku.

ooh ipoh,betapa aku membutuhkan kehadiranmu.
huhu
aku nk beli fon tp hnya di ipoh.
sbb tiada apa yg menarik di sini.
mmg hambar.

berbuka time.
sgt sadis.
KFC penuh dgn manusia.
korang igt korang je pose?
huhu

terpaksa mkn di tepi jln n hanya minum air shj di tepi pekan rabu.
sgt tragis.
ini 1st time dlm hidup berbuka sebegini.
xpe lah.
janji kejap lg leh mkn KFC.
heheeeee

next agenda.
shoping baju raya.
penat merentas lautan manusia di pekan rabu street.
harga mahal,pilihan xbnyak.
oouch,betapa aku merindukan ipoh lagi dan lagi.

dan.
akhirnya ketemu dgn 1 butik.
sgt mengancam jiwa.
bajunya sgt lawa dan keren gitu kata org indon.
last2,10 helai aku duk try n tuka.
HAHA
dpt la jgk sepasang baju melayu.
sgt cantik.
nk nonton?
tnggu hr raya oke?
hihi

masa yg ditunggu2.
KFC time!!
hehe

lalaalalalala.
sdpnya ayam goreng....
dh la perut bergurindam.
dpt plak mkn kfc?
mmg perghhhhhh...

kak,bg dinner plate 1 set plus nasi ayam shj sepinggan.
air pepsi ok.
ok dik,total sume RM14.05.
bereh kak..

dan,payah diungkap kesedapannya.
mmg gred A.
betapa aku meyayangimu.

kwn2.
kdg2 gelora dtg menghempas kita.
kdg2 angin melanda bahtera kita.
itu sume lumrah kehidupan.
kita harung sma2 ya?

buat anis dan teh.
watever it is.

kami ttp syg korang..
nnt kite jejalan lg yaa??

aku syg korang.
a lot.

journey diteruskan.
uptown dijelajah demi mncari saki baki barang yg diperlukan.
lantak la korang.
aku dh xlarat.
hhehehe.

dan mereka mencapap di tgh kesunyian kota alor star hingga ke pagi.
wlwpun aku ngantuk,tp tetap berusaha melayan diri agar terus bertahan.
dan penawarnya,rokok.
demm,aku hisap rokok lg.
thanks 2 arisa.
sponsor rokok aku.
hihi kau igt aku xreti merokok ya?
haha

dan pg itu diteruskan dgn agenda penting.
tidooooo.

mau shj aku lelapkan terus mata tanpa mahu berkelip lg.
namun.
ko k tetap menyesak dada.
kul 10 sengah plak 2?

hadoiii mmg ptong stim laaaa...
nk pg ke x?
last2.
pg jugak.
hehe bdk baik laaa katakan.
dan subjek seterusnya afta ko k.

tidooooo!

yaa,dan aku terlena...
diulit mmpi2 indah.

antara kfc dan kwn2?
oooh sungguh sy syg keduanya!

thanks kwn2,4 all.
special 2 pudell.
kau mmg bnyak mmbntu melancarkan perjalanan projek kita.
hehe.
n yg lelain.
kita mmg hebat.

Friday, September 11, 2009

kenapa sy berbelog?



sbb kawan.
sy ade sorang kawan.
nama die anisa hang tuah.
mula2 sy xbpe knl dgn die.
lme2 kamcing.
sy ske die sbb die gila2. mcm sy.
hehe kami gelak dgn kuat dan agak menyakitkan telinga.
dia yg aja sy erti sebuah pendengaran.
pendengaran?
hmm..sbbnya.
sy sbg kawan,tdk pernah mahu mendengar cerita atau masalah die.
wat2 xtau je.
sy silap.
dia sbnrnya mahu meluah semua.
tp terkadang die tetap mahu simpan sedikit utk tontonan hati sndiri.
jd,belog inilah mnjadi tmpt utknya meluah semua isi kandungan jiwa mahupun suka atau sengsara.
sorii kawan,aku lupe utk mendengar suara hatimu yg terkadang menjerit mahu diluah.
jadi,aku luangkan masa melawat laman mu.
sungguh tersentap.
segala macam rasa mewarnai laman mu.
lalu,tak lengkap jika aku on9 tnpa memijak laman mu wlw sesaat.

lalu,aku rase laman ini adalah tmptmu mengungkap rasa.
lalu aku berkeputusan utk mengikut jejak langkahmu.
dan hasilnya kini.
aku sudah berbelog.

aniss,kite kongsi kisah suka dan duka ya?


kisah saya.


pnggil sy faer.
umo sy bru nk msuk 21 thn ini.
sy lahir pd tarikh yg agak pelik.
31/12/1988.

ye2,sy tau sy pling bongsu dlm sume kwn2 sy yg lahir thn 88.
wekkk.

sy org perak.
ipoh mari tidak angkuh. ye,siyes meyh.
sy masih belajar.
terlalu muda utk bekerja.

makanan feveret sy?
sudah tentu sedap hngga menjilat jari tgn.
kfc. dan juga. ayam goreng. ditambah pula dgn dinginnya air coke.
sungguh memuaskan nafsu perut+tekak.

sy seorang yg peramah,periang,kepala xbrape nk betul,mulot agak cibai tetapi sy seorang yg baik hati.
begitulah kata makcik di hadapan rumah sy.
klw xcaya pg lah tnya dia? haha.

haha,ngok ngek la aku nie.
ok,serius2!

Well,setiap org mmpnyai keyakinan utk mnjadi lebih baik dr org lain.
Terpulang kpd anda utk merewardkn diri anda sendiri.
Menjadi diri sendiri adalah lebih baik drpd anda memakai mask juz only to show to the entire world how extraordinary u are.
Yup,anda xubah seperti badut!
Guys,don’t u ever judge a book by its cover.
Don’t u ever judge the person from the outlook of dat person.
Tapi,nilai kualiti n hasil yg terdapat dlm dirinya.
And u will know how extraordinary he is,better than u.


so,u see.

how extraordinary i am?


Thursday, September 10, 2009

feelin blue nama diberi

msti de yg tnya npe feelin blue?

msti de yg herot pala otak igt nama nie lucah.
haha
dik,bukak kamus ek.

ntah la.aku xske kaler biru!
eventough brg aku bnyak biru,tp aku ttp xske kaler biru.

spt biase,aku gune lg kaler ini utk nama aku di alam maya serata dunia.
hmm..
bak kata anis,hambar!

so,jgn senget kan kepala hotak korang tuh mikir benda nie.
ogeyh?
juz layan je biru..

hehe

dan aku tau korang pun nnt akan semakin membiru.

juz like me!

(but maaf biru.sy masih belum dpt mencintai kamu!)