Wednesday, September 16, 2009

aku akan merindui kalian.


ya. kita akan pulang xlama lagi.
aniss. akhirnya masa yg kau tnggu2 dh tiba.
selamt pulang yaa. habiskan setiap saat wif ur family.

dan,ya. 4 sure kita akan pulang.
cuma destinasi berbeza.

aku : ipoh
che pit :parit buntaq

jbiee : jengka

aidie : jb

aniss :jb
resa : jb

biyon : tangkak

teh : batang kali (agak lucah )

adam : klate

nata : penang

ipow : klate
man: klate
berry :ipoh (1 bus lg dgn aku)
wan : jengka

ogy : bagan datok

xkira la bila korang nk blik pun.
selamat pulang yaa.
semoga slmt smpai ke kg halaman.

dan,kita akan tetap bersama.
demi sebuah ikatan persahabatan.


extra1 : aku tdk sabar mau pulang.
extra2 : bile mau meronggeng lg?

extra3 :aku akn merindui kalian.

6 comments:

F a N T a S Y said...

aku pun akan merindui kau dan sekalian GM

dan

aku kagum sebab kau list semua name gm berserta destinasi nak dituju

oh ya

name biyon ada sama meski taip-taip tak mulus.adakah satu ganjil?

haha..mesti berat nak taip nama die

haih..

jangan sentap wahai biyon

dan

selamat hari raya untuk si kecik yang bongsu diantara kami 1988

=)

feelinblue said...

hehe..

thanks a lot...

weee~

chempaka ungoo said...

berry 1989 la...

btw, arisa balik bp...

i'll be missing u guys to...
jgn lupa update blog ngn peristiwa2 menarik d hari raya...

spt citer maklong kena simbah kuah lodeh dek mok teh ker, kerana mokteh x pasan ada kulit ketupat yang da dimakan lalu dibuang bgitu sjer....

apa2 jer la citer hot...

feelinblue said...

cempaka ungoo :

HAHA

harus update..

bnyak cte nk share.

:: bicara :: bibir :: said...

motip korunk nak berselindung di sebalik kata2

ouch..!!!

aku ndak ngerti deyh...

Anonymous said...

very thehhh,..

destenasi yg agak salah,..
meh setiausaha nak betolkan,..

arisa : batu pahat (yam dah betulkan td)
ipo : ipoh
adam : bachok (lebih detail in klate)
nata : ibu ngri peneng georgetown

ak pun tetap merindui kalian semua,..
sayang kalian,..
sayang sgt99...

p/s : udah2 la meronggeng,..cek xdak duit dah nie,..

huhu