Wednesday, September 16, 2009

benci hantu!!!

ya,sy xske dgn hantu 2!
nape kau nk emo xtentu pasal?
alahai 2 bru sket kau kena.
aku penah kna lg teruk dr kau la.

wehh.
ini blog aku.
sukasuki la aku nk tulis ape pun.
klw kau xske.
silakan chiowww dr sini.
kau ade blog sendirik kan?
so,ha pg la curahkan prasaan kau tuh kt situ.
skema hanjing!

dan.
kau xtau ke.
aku sejak kau hilangkan benda yg paling aku syg tuh.
aku terus meluat tgk kau taw?
tau?
tau xpe!

aku caya kt kau,dats why la aku bg kau lappy aku bg kau fomat.
tp kau yg xblajar abes lg (wlwpun aku tau kau cedok org len pnya ilmu) jgn la wat2 pandai.
then kau igt aku bodo la?
sorry eh,aku xbodo.

ptt la kau ckp local disk aku kna fomat jugak by hook or by crook.
rupenya mmg kau dh jahanam kn dlu..
adoi,still xnk ngaku?
xpe laaa
benda dh jd kn.
silap aku jgk bg kt kau.
pertama dan terakhir la nmpaknyaaa.

dan perkara pling mnyedihkan.
hilang sume pic2 aku.
ooh kau xtau betapa sakitnya aku waktu 2.

smpai skang taw?
mls je aku nk tunjuk!

smpai bile?

smpai 7 movie zombie kg pisang kuar kt wayang pun aku xkn lupekan.

ade paham?

extra 1 : peace!

7 comments:

F a N T a S Y said...

haha.
aku terguling2 ketawa bace entri kau kali nih

oh sadis.


yela

kite punye blog,kie pye suke ah nak tulis ape..kn??

kalau saket hati sile tutop laptop dan hempaskan ke dinding sampai hancur.

dan barulah kau tahu cmtu la perasaan hancur bile laptop kami2 hancur

ahh

btw,,

tade pape

haha

feelinblue said...

ya!

betol2..

bru la laptop kau pun jadik zombie!

Anonymous said...

eleh nah..
ko salah tajuk 2..
sepatut nye benci zombie lar wei....
eh bukan ke ko dulu ad skandel ngan die...
sampai gaduh ngan nata...
fuh..
seminggu ko xkuar bilik kan??
xmakan kerane zombie...
nata dah rampas dari ko kan nah..
skrg ko kutuk2 die???
huhu
xbek ko nie nah...
habis madu sepah dibuang....
ish3...

:: bicara :: bibir :: said...

hahaha..

sejak bile leh berperang ngan si zombie nie..

walaupon aku berada jauh di perautauan aku tak ketinggalan nak folow story korunk k..

dannnnnnnnn

BIAR AKU TAMBAH PERISA SIKIT BARU HANGAN BEBEH...

aku x suke zombie yg selFish

Anonymous said...

ZOMBIE???
warachoiiii...

muke yg mengGerunkan...
xde virus ke kalu tulis nama die ni??

ko ingt ko cantik???
meh kita wat kaji selidik nak??

bape juta org kata Zombie cantik+ensem dll??

respon : -99.999999juta kata zombie ensem,..

so paham2 la sendiri dgn peratusan yang ada simbol '-'???

p/s : SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN,.. terutama sekali kt Zombie

chempaka ungoo said...

sori lambat komen, x sempat nak baca...
papehal pun di pagi yang mulia ni, aku nak cakap...
apa pun yang berlaku kat dalam litar virtual ni,
segala kejian, anjingan yang dilontarkan kepada zombie,
jika mengganggu hunbungan kiter suma ngn zombie...
aku nak cakap...




ada aku kesah???
zombie, u r not worthy to be a friend of mine...
pegi la mam....

feelinblue said...

cayalah!

mari kite ramai2 menghapuskn zombie dan pisang2 nya.
HAHA