Wednesday, September 16, 2009

kisah kelas terakhir

mood : lapo + girang + sedikit horny :P

cuti dh mnjelma?
ya2. kat dewan kuliah dh lengang.
kls plak bnyak empty chair.
dats mean cuti dh start!

ya,hr nie kls last aku.
even sok de kls last,tp peratusan utk memonteng adalah tnggi.
afta submit asainment td,lega sgt rasenya.
nsb baik la lecturer trima asaiment aku.haha

ini ada 1 cerita.
mood : bengang + hanjing

adam mmnta aku mnghantarkan asainmentnya kpd cossmate beliau.
jd,aku dgn baik hatinya bersetuju utk menolong beliau.
oleh itu,aku berjanji dgn pompuan itu utk bertemu di foyer libry.
hmm,oke..aku xkesah sbb aku pn nk drop buku.

then die msg aku.
"sy kt tngkat atas la awak,tgh wat keje..awk naik atas laa ek".
ngok.
atas plak?
igt aku kuli engkau?
xpe2,posee nie.. igt pahala lebih.
ok,aku naik la tingkat atas skali dgn bangganya.

then aku tercangak bangak mencari di manakah pompuan itu bersemayam.
xde pun?
hadoi,org nk cpt la ngokkk..

aku pun mengeluarkan henset lalu menaip.
"awk kt mane?sy kt belah kiri."

lalu die membalas.
"sy belah kanan".

aku pun gagah la pg ke kanan.
xde respon pun?
dorang xnmpak ke muka aku yg tercangak bangak dok cr org?
xpe.
aku kuar n masuk balik lalu menghempaskan 4 buah buku tebal di tgn ke atas meja.
kebabommm...

sume org tgk?
lantak la..
bru korang tau kan.
tp,masih xnmpak pun kepala hotak pompuan 2?
mana kau mnyorok ha?

then.
aku kluarkan henset n call.

tetiba.
de pompuan melambaiku dr jauh.
ooh,2 die..
kau igt aku dlm bus ek nk lambai2?
kaki Tuhan bg dua belah,guna la..
ini tak,duk tercongok je cm tugu negara.

amboi,berdating ek?
mmg bangla betul..
td kate nk wat keje?
ini keje engkau?
mmg nk kena nie..

tanpa ade rase kesedaran intrinsik langsung,die duduk mengkematukan diri atas kerusi tanpa ada niat nk bangun amik asaiment 2 dr aku.
aku plak yg wonder.

haih,aku plak jd kuli die?
melampoo...

dgn hayunan langkah yg agak sumbang (sbb penat) aku pun pg la kt die..

lalu.

lemparkan kt die asainment 2 seraya berkata.

'next time,tolong profesional sket klw nk berurusan dgn orang" .

dussshh,amik kau.
terkejut die dgn balak die?
haa kau igt aku xleh ckp cmtue ek?
sorry,slh org laaa.

dh la xucap time kasih?
ini org mcm punya org pun ada ke dlm dunia?

haih,lupe plak.manusia 2 unik..
xpe la.
semoga kau belajar dr kesilapan,oke?

haiyo...
moral of the story.
kpd korang2 kt luar sana.
belajar respek orang lain oke?
klw kita nk dihormati oleh org lain..

8 comments:

BeRrY said...

cam pukimak la bf die~~~~

Anonymous said...

very thehhh,..
ak ska cara ko,..

biaq die nampak sket salah die,..
memg salah die kalu nk berurusan dgn golongan elit macam kite nie,..

ko tetp pro bro??
gua ska!

motip kuaq ayat jantan??
huhuhu

anyway,..
die akan belajar dari kesilapan die,..

p/s : PUKI sekarang mmg xblh bg muka???

jgn terasa bg puki2 yg pro ok,..
huhu

feelinblue said...

berry : laki cmtue xyah wat laki laa.
xlaku.

feelinblue said...

anonimus : ha tau xpe?

die igt die cantekk?

sorry la.

aku xkn bg muke.

bukan emo.
tp aku mmg akan lanyak org yg aku rse die slh.

F a N T a S Y said...

OO

KUARANG AJAR PUNYE MANUSIE
TAK RESPEK ORG LANGSUNG

VAVI.FUKIMAK

SAKITKAN HATI MEMBE AKU..

HAH~~

MANE DIE?
MANE?
MANE?

feelinblue said...

haha.

tringat kt adam.

lex ah.
aku oke je.

chempaka ungoo said...

sian ko....
xper pdn muka puki anjing tu...
bodo...
kalu aku pun aku smbur cukup2..
ngn balak dia sekali kena..

elak balak dia jatuh ati kat aku jer ngn keberanianku...
hahahaha

feelinblue said...

HAHA

cik cempaka :

balak dia canplusplus la!

HAHA