Wednesday, October 21, 2009

fotoshoot bersama cik bulan~

hye!
hou ah u?
hehe.
hope u guys baik2 aja.
oke?
hehe.

ini hr feelinblue mau post 1 entry tntang fotoshoot dgn cik bulan mnggu lps.
hmm.
pix pun suda dpt n dh edit sikit2.
arggh tdk punya masa barangkali mau edit.
gitu gitu aja dong.
hehe

sbb
de yg tnya bila nk upload pix2 fotoshoot.
haih
sbr la syg..
HAHA
akan ade utkmu pix2 itu.
wah,gitu!

hmm.
taknak pot pet pot pet.
layan jer pix2 ini oke?

thanks 2 linda a.k.a cik bulan.
hehe
ALL OF US
ready?
oke,go!

siapa yg berada di kls yg tersendiri?
hehe

hah,kami fotogenik!

dan.
sentiasa senyum,oke?


wif berry.
riang2 ribena.


~terbang~
believe me.
sgt susah mahu amik ini pic.

dan.
ini pix feelinblue shaja.
hehe.


KLIK KLIK

haih.
i love photograpy~

hey!
i love u~

is it u my dear?

mari.
kita berpacaran?
HAHA

estet oh estet~

makin membiru~

bukan jiwang oke?
tribute~
terima kasih linda.
sume ini terbaikk.
hehe.

jgn segan invite kami lg,oke?
HAHA

haih.
dan siyes.
aku ske bidang ini!

extra1 : sila jgn curik pic2 ini oke? HAHA
extra2 : kawan2 sume hebat.
extra3 : ooh sgt syg sama dia!

6 comments:

F a N T a S Y said...

heee.
kite mmg best.
sbb tu kite best di dalam setiap langkah dan nafas..

aku syg kawan2 aku..

kapan mahu kita ketemu berdansa gelak dan bergading bahu mengeji si penari di atad pentas dan penyanyi suara sumbing sumbang

ah..

salam ikhlas dan doa dariku

gud luck for ur final

gambate!

BuLaN iTu aKu said...

wahh.. ko sangat pandai dalam bergambar....

sampaikan ada kawan ku melihat gmbar ko untuk sebagai contoh macam mana nak pose,..

hehhe... best kan..

lain kalli kalau free kite fufushoot lagi

feelinblue said...

bulan.

kau pun photographer terbaikk.

hehe yeke?

wah,xsangke.
hihihihi

Anonymous said...

bulan,..
gambar aku kwn ko xde puji ker???
huhuhu

syg ko jgk faer,..
jm kita berdansa kembali bersama mereka yg lain,..
huhuhu
aku kangan!!!

bulan,..
plzzz sgt9999x jemput kami lg dalam brgambar,..
aku ska!!!
***DIVA***

feelinblue said...

**diva**
motif nk puji engkau?

HAHA

aku pun sme.
bile nk fotoshhot lg?

Anonymous said...

hamboi,..
huhuhu

ko ingt ko sorng jer nak di puji???
warachoii,..
***DIVA***