Wednesday, October 7, 2009

hah,sungguh manis!

ya,kenangan itu sgt manis.
mlm kelmarin aku bersama kengkawan yg menggelarkan diri mereka GM(jgn tnya maksud die pe,HAHA) telah meronggeng lagi dan lagi ke tapak ekspo konvo.
hmm malam itu sungguh dingin + hujan turun memercik mercik.
di saat itu aku bertnya pd cik bulan.
bulan dimana?
terangilah kami.
hehe

tp.
kehangatan malam itu tetap dirasai mcm air panas yg tercurah ke tgn. (jgn try oke?)

dengar cte ade artis mlm 2.
wah,kwn2 saya mmg pantang dgr nama artis.
konfem mereke mendepankan diri mereka di sudut paling depan.
(pedulikan mata2 yg jeles,oke?)

shila,dia cantik! tp npe mcm dia meniru agnes monica?
ooh tidak!
fazli zainal. anak ikan hazami. HAHA peminat fazli zainal jgn saman i oke?
chaq. ooh ade ke patut che pit ckp bagai melihat aku di atas pentas.
but i luv chaq punya rambut.
kepingin begitu jugak.
next is,haiza dag dig dug.
bergoyang bersama che pit.
meletop kau dik!
pasnie leh wat album oke?

yg di luar sana sila take noteoke dgn kenyataan di bawah ini.

semua ahli GM berbakat besar!
ya,dan jangan jeles oke?

xlupa.
MC malam 2.
teh n aniss ckp muaz hensem.
dorang dari muzik fm.
wah,sgt sporting.
sempat la jugak posing sekeping dua pic dgn mereka.
weeehooo~

ogy n along.
kami xpenah missed bile korang wat perfomance.
n korang mmg xpenah mngecewakan!

dan kesimpulannya.

kami tetap bersama-sama walau ke mana pun.
sampai kapan pun.

luv u kawan2.

NIKMATI PIC INIthanks 2 ipo n adam yg
sponsor baju n suar i mlm 2.
HAHA



anis dan bulan.
ah,korang mmng hebat!
thanks.thanks.thanks.


kami tetap bersama.
dan sentiasa sporting!


dgn muaz dj muzikfm.
die sgt sporting!
wah,tgk muncung itu!
dia memuncung!!!

sila lah jeles korang sume.
sbb kami memuncung bersama!
lalalalalalalala~

extra1 : cantik skinny muaz!
extra2 : kagum dgn teh,aniss n che pit yg berani ke pentas.
extra3 : dan GM mmg sporting!
extra4 : thanks 2 anis n bulan sbb jd photographer.pasnie bulan nk fotoshoot dgn kami? wah,hebat!

6 comments:

F a N T a S Y said...

aku rase ramai mata2 di luar jeles dgn GM
haha!
faer,
kau buat la rmbt mcm chaq.mst meletop dik~

erm.
nothing precious but friendsip.
kapan mahu meronggeng lagi?

feelinblue said...

aniss.

xleh la rambut cenggitu.
nnt xleh masuk kelas.
kna halau.
HAHA

yup,kapan lg?

BuLaN iTu aKu said...

aku happy malam tu..
bukan sebab artis,,
tapi sebab tengok gelagat korang...
heheheh..
bila mahu futushoot
dah tak sabar ni

Anonymous said...

oh my God,..
ak pun rindu nk meronggeng lg,..
sape artis yg berikutnya yg nak cabar mak naik atas pentas ek???
huhuhu
iluv u all...

feelinblue said...

bulan.

xsabar nk fotoshooot dgn kau.

feelinblue said...

anonimus.

aku tau spe kau.

pasnie nk tnggu kau naik pentas nyanyi dgn ogy plak.

oops.