Sunday, October 4, 2009

hari ini harijadi dia.

4 haribulan sepuluh.
hari ini kan?
aah,btul la.

selamat hari jadi yg ke 21 awak.
dh besar pun.

hmm.
aku xcall pun ucap selamat hari jadi.
ooh sombongnya!
ntah,sombong atau ego?

juz type a few words n send 2 her.
patutkah?

ntah.
xtau.
jgn tanya.
hr ini sgt berserabut.

tp,aku sentiasa igt tarikh nie.
always n ever.
maybe?

(awak2,dapat kol free xcall pun sy,kn?)

nk ajak pegi makan kek atau tdk?
masih dlm kotak kognitif dan belum berkeputusan.
perlukah aku menanti?

masih menanti.
watever it is.

selamat hari jadi awak.
semoga panjang umo,murah rezeki dan bahagia bersama si dia tersayang.

jom makan kek dengan saya.


sory,sy dh makan dulu sikit. :)

8 comments:

BeRrY said...

ego kew??
mlu kowt???

BuLaN iTu aKu said...

suh dia kol aku gak ye..
teringin gak nak bowakk ngn diee

feelinblue said...

berry.

ekceli tade kedit.
HAHA

feelinblue said...

bulan.

insyaAllah.

F a N T a S Y said...

yg pentingnye,kalau besday kau..
wajib kau call aku tau

hmmm

kite bergantungan

feelinblue said...

haha.

kuang asam garam!

oke,wajib.

Anonymous said...

msj pun pending kan mula2,..
huhuhu
kedit boleh cari syg,..
so, dont be the excuses k...
masih menanti die wat selamanya,..

feelinblue said...

anonimus.

cm tau2 je.
huhu