Thursday, February 4, 2010

terbang~

hari nie kelas berjalan spt biasa.
hah.
hr nie kls best.
blaja tntang 'skizofrenia'
kau org tau x pe bnda nie?
aku mula2 cm penah dgr tp tak tau pe bnda.
hihi

nk tau?
'skizofrenia' neh keadaan di mana seseorg tuh mengalami masalah di mana mentalnya terpisah di antara keadaan realiti dan fantasi.
antara contoh2 'skizofrenia' neh cm halusinansi. delusi. paranoid.
hmm. best. aku paling ske part delusi.
klw korang nk tau lebih lanjut.
silakan google sendiri okeh? HAHA

petang tadi aku gigih pegy jog.
yela. b4 neh asyik tdo petang jer.
smpai mmber ajak jog pun ade jer alasan. HAHA
then td bila aku ajak dorang. sorang pun tanak.
asainmen berlambak! hehe.
so aku text la dayang(junior aku yg paling best a.k.a scandel aku) tetttt HAHA
jom jog?
nsb bek die on jer sbb hr neh pun die tade training hoki.
so. aku jog dgn die je la.
bkn jog sgt pun. HAHA
** dating je lebih. chewah! HAHA
confirm sok dlm kls aku kena gosip dgn minah nie!
last2 bile minah nie dh blah,baru la aku bole joging..
dpt la 5 round. hihi
ok la tuh bg org yg rajin tdo petang cm aku neh.
kan? HAHA

haih.
next week dh nk balik.
tp tiket xconfirm lagik nk beli ble.
ade ke tiket lagik? ade kot.
ntah. aku ske amik ringan bnda neh.
dah tau nk blik pg la amik tiket.
hmm. xtau nk decide nk blik ble.
khamis atau jumaat?

plan utk hr esok?
nk mulakan kelas dgn senyuman yg paling ikhlas.
jugak get ready utk digosipkan!

sekian. aku nak tido.
penat!!

KAMI
ini aku. aku ske pakai short pants.


yg senget neh dayang.
HAHA
kami punya henset sama brand,same model,same kaler.
sebijik. HAHA
die neh salu text aku mse dlm cls.
ade jer bnda nk cte **


yg paling best dgn die neh.
die satu kepala dgn aku. haha
dua-dua senget!

ini feelinblue.
doakan dia kuat dan kekal kuat.

notakaki 1: life is short,so live it sweet!
notakaki 2: dummbell oh dummbell~

14 comments:

Anonymous said...

yukata~

Kyuubi_85 said...

huh, seksi... haha... takde la...

ko study medic ke blajar benda2 mcm tu?

Anyway, hope u b strong.. balik nanti bwa buah tgn... hehe

feelinblue said...

anon.

pe tuh yukata?

sory la aku aku org melayu~

feelinblue said...

kyuubi..

medic?
huh hebat sgt tuh bg aku. HAHA

aku blaja ilmu tntg jiwa manusia~~

seksi? aku ke minah tuh?
HAHA

feelinblue said...

anon.

yukata tuh bukan bju traditional japanese ke?

Zuewairy said...

mari kita sama2 doakan moga kamo kuat dan kekal kuat;)

Anonymous said...

yukata tu uolz, sama maksud cam i'm relief ataupon baiklah! hahaha.

iolz jepun celup uolz~

feelinblue said...

zuewairy.

thanks :)

feelinblue said...

anon.

oo yeke.

bahasa pe tuh?
aku google yukata tuh maksud die yg kuar sume pasal kimono tuh. huhu

oo yeke jepun celup.
yukata~~

Kyuubi_85 said...

wah2, patutla ayat buat jantung nak gugur.. rupanya belajar benda mcm tu pla ye.. :D

aNiSa hANg tUaH said...

bawa aku terbang.

feelinblue said...

kyuubi..

aku tak penah psiko org taw.
hehe

aku org sastera,bukan org sains~~

feelinblue said...

anis.

jom terbang sama2~~

BeRrY said...

bodi sedap bodi sedap