Wednesday, March 31, 2010

aku menulis bukan kerna nama~

rindunya kat laman biru neh.
siyes,rindu sgt!
sorry all. sgt bz!! extra exhausted!!
kau org sehat? feelinblue sehat2 saje.

starting last week,aku bz sgt.
kuliah.
assignment.
sesi kelompok kt sekolah.
GPMS.
duty utk smart team 4 ekspo konvo ke 23 UUM.
arrggh sgt bz!!

erm. sepanjang mnggu lepas. aku jadik femes sekejap.
**sekejap je okei.
kalau korang alert,ade 1 kes yg jadik kat kampus aku.
cannot mention here,nnt kena ISA. HAHA

so. korang ade bace metro? tgk tv3?
yerp. aku lah si pemberi statement panas tuh. HAHA
ekceli cmnie.
aku n kwn2 lain tak tau la plak pokcik yg dok tnya soklan kat kami tuh reporter.
until dtg lagik 2,3 org brader n sister yg hulurkan mic tv msing2 pd kami.
wah,aku yg gile glamer neh pun pe lagik.HAHA
confem seantero dunia melihat aku. gagagagagaga (gile glamer)

then mlm tuh masuk tv3.
habis hujan mesej n jugak kol kat enset aku.
jenuh nk menbalas ucapan tahniah dr peminat. HAHA
esoknya pulak kuar nama aku dlm metro.
lg la haru biru dibuatnya.

korang igt syok la kan masuk paper segala.
tp bg yg rase tanggung,rse cm nk mati jer!!
sbb ade isu dalaman yg watkan aku rse nyesal bg statement kat press..
so. harap2 korang faham oke ape yg aku nk smpaikan..
n kisah tuh pn aku takleh nk cte kat sini.
nnt kena block plak blog kesayangan aku neh..

erm. kat kampus aku bru settle karnival konvokesyen.
best ah tgk senior2 yg dah grad.
xsabar nk tnggu turn aku dlm setahun lebih lagik..
huhuhuhu~~
then kali nie aku bertugas utk SMART TEAM.
bukan team org2 smart ok. HAHA
ini smart team tugasnya ronda kawasan carik org sakit. HAHA
anybody needs CPR? HAHA
sgt penat!!
tp demi tugas,aku gagahkan jua diri wlwpun kat bilik assigment melambak giler..
n sorry utk adik2 ku kat sekolah.
abg xleh wat sesi minggu neh.. xsempat deknon~~

skang. konvo dah settle.
kuliah pun bnyak dah tutup buku.
yg tinggal.
asiignment.
sesi oh sesi.

kemudian. aku nk balik study week!!
siyes rindu amat dgn bumi ipoh yg katenya sedang basah disimbah hujan tiap petang.
dapat balik 2 hari pun jadik lah!!
nk makan charkueytiow dataran~ HAHA

sudeh! merepek saje!
layan foto di bawah okei?
tp xbnyak. sbb kabel sonyericson aku rosak!
citpodah~~


LAST KONVO
dgn akak teh,HAHA
die kentot~~
berry. muncung kau tak kemana. HAHA

heh. ini MT GPMS terbaru.
carik la mane feelinblue~~

notakaki 1 : pesan kat mak. 'tolong simpan paper metro 26/3 okei'.
notakaki 2 : statement ikhlas. bukan nk cr publisiti murahan :P
notakaki 3 : sorry kwn2 xdpt join koir 7 haribulan.

12 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

faer mmg femes pon.
masuk metro gitu
hehe
bersuka ria kat expo
jadi GPMS
pastu bersuka ria ngumpat si rambut zip...
huhu

adik

ilebiu

feelinblue said...

anisa.
HAHA

bukan rambut zip lah!

rambut langsir!! HAHAHA

bile cik anisa nk interview en faer pulak~~ HAHA

deus X machina said...

owh GPMS rupanya...

apapun selamat membizikan diri ngan assignment

Zuewairy said...

gud luck..

statement pe.. cita r skit.. baju tajuk headline paper tuh:)

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

k..gua pun bizi nih..
gua skunk kerja menoreh getah..

hans said...

statement apa weih
aku lama xbaca paper

feelinblue said...

deus : ya ya thanks~~

feelinblue said...

zuewairy.

akan menulis di entry akan dtg..

pasal neh.

tnggu okei :P

feelinblue said...

encik alvin.

toreh getah?

wah bagus :P

aku nk join. harga getah tgh melambung :P

feelinblue said...

hans.

org baru ea?

nnt aku update entry pasal neh~

Kyuubi_85 said...

wah, statement pe ko kuarkan tu weh., aku duduk kolej tak dpt tgk tv, metro pun takde di sbh. huhu

feelinblue said...

la yeke?

sian ko..
xleh cte kat sini la kyuubi..

sgt sulit~~ hehe