Thursday, March 4, 2010

feelinblue~

ramai yg tanya.
bagaimana mau menebak mood hatta perasaan aku.
sayugia dinyatakan di sini.
selaklah laman ini. lihatlah setiap bibit kata yg melintas.
tancapkan mata (bukan lancap tgn) sesirnanya pada setiap potret yg di muat naik.
tekanlah papan kekunci lappy anda mencari nama faer muhd di fesbuk.
lihatlah di sana.
ayat apa yg dicalit oleh tuan punya tanah.
tarikan jari anda pula mencari nama feelinblue di myspace.
sudi kan menginterpret patah patah kata yg tertambus di situ.
copy paste kan id faer_starpark88@yahoo.com pada contact YM anda.
setelah di approve. tujukan mata anda ke status yg pastinya tertulis.
calling calling lah. jika mahukan pulak siaran langsung.
mudah saja. perasaan aku bukan tin kosong yg berdenting bila digolek dek kaki elyana.
lihatlah. perasaan dtg sebaik kita membuka mata sambil membuang tahi2 yg melekat di celah2 iris yg mungkin hilang cahayanya.
kadang2 perasaan terpaksa diketepi demi mmbikin hati berhenti mengalirkan titis2 duka.
dan aku hairan klw aku masih punya perasaan.
mahupun hati.

~LEWAT SEMESTA~
oh Tuhan,tolong beku kan hati sy~

notakaki : entry paling pendek. makna paling dalam.

13 comments:

chempaka ungoo said...

wa...
puitis sungguh tuan hamba...
saya terpaku membacanya...

feelinblue said...

aidie.

ceh. ayat mintak ciuman. HAHA

Kyuubi_85 said...

Fb, apa kata ko tulis novel? :D

ko luahkan segalanya dlm novel tu.. kalau ko nak jual nanti, manatau ada org suka nak baca,.. kalau x pun untuk tatapan sendiri.. :D

feelinblue said...

kyubii.

aku jmpe ko kt fb. HAHA

novel?
aku ske bce novel. tp skang dah tak terbca. hehe

ade gak niat tuh dr dulu lagik.
tp masa membataskan.

insyaAllah satu hari nanti..

Kyuubi_85 said...

hehe.. :D

aku dulu pun suka jg baca novel ni.. tp skrg, entah.. mcm dh x mcm dulu minat tu..

ada org bgtau if nak mula tulis novel, its better tulis pengalaman sendiri.. :D

feelinblue said...

kyuubi.

aku ske ayat yg last tuh.

pengalaman sendiri.

mmg setuju sgt.
kebanyakkan novelis akan menulis dr apa yg mereka lalui.

pengalaman merupakan guru yg terbaik dlm hidup. kan?

Kyuubi_85 said...

ya, aku stuju... tanpa pengalaman, org takan belajar sesuatu.. kan?

sbb tulah org selalu kata, belajar dari pengalaman.. :D

Moon BlooDy Spell said...

adoiyaii.. ni kena cari kamus sastera ni....
iris.. indah nama tu

light_eye5 said...

http://www.youtube.com/watch?v=bFQV8vSYJik

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

kau ni sedang mohon doa utk dpt cinta kah??

feelinblue said...

bulan.

aku bukan org sains.

feelinblue said...

mata yg bercahaya~~

thanks. 4 dat touching song.

kindly visit tis.

http://www.youtube.com/watch?v=n2JGqqV9xnw

Zuewairy said...

erm.. gramatis ayat2 mu;)