Wednesday, April 7, 2010

berikan aku kekuatan~

entah ke mana hati aku terbang.
jasad aku nyata di bumi sintok ini yg kian membasah dek hujan yg turun tiap petang.
hujan yg kerapkali membawa aku ke suatu masa dahulu.
tp hati aku tiada di sini.

aku tak tau mane hati aku dah pergi.
sungguh. aku rindu sgt kat umah.
faer nk balik. tp tak boleh.

ade assignment yg kena settle kan.
ade tanggungjawab yg kena pikul.

aku ade kuiz esok. tp aku tak study.
aku online. tp aku takde mood nk merayap sana sini.
aku ade 1 assignment lagik.
tp nape rase cm susah sgt nk buat.

aku rindukan dia.
tp aku tak tau aku tak boleh.
faer kan dah janji nk lupekan sume nie?
tp faer tak boleh.
faer mintak maaf. faer tak boleh.

kali nie.
aku down sgt.
aku macam nk lepaskan sumenya.
aku nak
tido.
tido.
dan tido.
selena lenanya.

i need u. badly~~

final dah nak dekat.
dah nak dekat.
but.
i dont know.

sungguh.
aku rindu sume org yg aku sayang.

'mak. org nak balik! nk mkn bnyak2 kat umah..'

:( :(

pergilah rinduku.
aku dah tak mampu lagik.

Tuhan. aku harap dia tau yg aku terlalu merindukan dirinya.


6/11/09
hujan! sila berhenti~
kamu mmbawa aku dekat dgn dirinya.

notakaki 1 : sila dengarkan sonata musim salju,hazami~

10 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

faer
mari bertabangan dan bebas
fantasi indah untuk kita
mmg sukar menggapai sesuatu yg dimahu

deus X machina said...

selamat berassignment
erk888

raBy said...

abg!!
jgn larh mcm nirh..
chill larh!
huhuhu.
adk xske tgk abg down mcm nirh.
lupakan larh dye..
wlaupun skt mcm mne pn..
adk tau, adk selalu rse cam tuh..
tp adk tau abg boley..
okey?

Anonymous said...

pastinya dia rindukan kamu juga. yg pasti ada sesuatu menghalangi dia untuk terus menyayangi kamu. keterpaksaan tidak membawa kebahagiaan. truskanlah berkawan, pastinya ia terbaik buat kamu berdua.

feelinblue said...

anisa.

jom kite terbang.
tp aku tak ade sayap.

cmne?

feelinblue said...

deus.

jom2. ko tolong aku wat.

feelinblue said...

adik.

adik pun salu down kan?
so abg tiru la neh. hehe

jgn risau eh.
stady bebaik.

dah pandai pegang SLR kan.

so abg balik ipoh nnt.

ur turn.
2 snap my hottest pic eva!!
HAHA :p

feelinblue said...

anon.
which is aku tak tau berapa bnyak anon yg ade dlm neh..

but.
thanks.

at least.
i got 2 know.
mungkin die jugak merindukan aku.

dan sesungguhnya aku tidak pernah memaksa perasaan ini dr bertapak.

cuma.
kdg2 aku tak mampu nk melaluinya.

aku harap satu hari nnt.
dia akan tau.

betapa aku mencintainya lebih dari setiap org yg pernah mencintainya jugak.

dan mungkin jugak lebih dari die mencintai dirinya sendiri.

dan lebih dari aku mencintai diri aku sendiri.

aku harap satu hari nanti.
dia akan tau~~

Anonymous said...

dia pasti tahu!~

feelinblue said...

anon.

tolong bg tau pd dia yg ak terlalu cintakan dirinya!~