Monday, April 19, 2010

stim? ooh apekah?

td aku balik kampus.
oooh jgn tnya aku wat ape kt umah.
sendiri mau igt la.
melantak dan membuta serta merayap.
lengkap pakej!

then tetiber aku trserempak dgn cik bulan@linda.
kalo korang nk tau.
die dah makin kurus. siyes!
rahsianya?
senang jer. jgn makan nasik!
dan lihatlah badan linda skang. slim trim! ( alvin bile plak nk slim? HAHA)

slim la dari alvin HAHA
larikkkkkk

even penat n ase nk blik tdo jer.
tp best gilerr dpt lepak n gelak2 dgn linda n fara.
ceh sempat main batu seremban.
HAHA dan aku adalah pemenangnya!
gagagagagaga.

eh ckp pasal borak2 dgn diaorg td.
terbukak la cite.
'laki pagi2 die stim eh?'
haishh. haishhhh.
sedap woooo HAHA
utk korang yg still tau tau.
aah. pagi2 kaum laki akan mengalami ereksi di mana bird kami/mereka akan menegang.
ketegangan zakar(bahasa skema) adalah 1 proses di mana saiz dan bentuk zakar berubah.
ini sebab darah yg mengalir dgn cepat n bnyak dlm otot spongiosa zakar.
zakar akan kmbali spt asal apabila pmbuluh darah yg bertakung dlm tisu2 spongiosa mngalir keluar melalui pembuluh darah yg dah mula mengembang.
kalau zakar tak henti2 menegang,HAHA.
itu maknanya ada problem dgn korang punya aset la.
ini org panggil prapisme. so. pandai2 la jmpe doc ok!

wah. aku dah bukak kuliah kat sini.
ini ilmu ok? so dah tau?
mmg pagi2 dgn cuaca yg dingin membeku akan merangsang darah mengalir dgn lebih cpt ke dalam otot tadi.
so dats y la pagi2 kaum laki salu stim. ceh!
ini normal ok??

so dah tau? hehehe
thanks linda sbb berani tnya aku soalan neh.
malu bertanya sesat jln. ye tak?
nk malu pe? ini ilmiah ok. klw aku tau,aku jwb la :P
citpoddah nie bukan jwb,nie dah bukak kuliah HAHA

sudeh. tutup cite.
skang nie layan gamba yg aku amik tnpa kebenaran linda.
haha aku curik kat facebook kau.

KWN LOMPAT2
fara.
sory kau kalah! haha

ini peel linda skang.
sila tutup mulut sume.

entry seterusnya aku cite pasal mati pucuk plak okei?
jgn igt laki jer ade mati pucuk.
pompuan pn ader.
till the fingers meet the keyboard again ya!~

notakaki 1 : exam start 20hb. goshh!

13 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

adik.pandai dh menyetim
*fingercross*
jelesnye tgok gmbr kaurang
hmmm
nk jmpe adik

aNiSa hANg tUaH said...

wahahaha
apakah yg stim itu
adik ah ah jmpe kak linda yerr
jeles nyee
rindu adik ah ah
*fingercross*
miss you syg
kamone bebeh

nyonya mansur kah?

feelinblue said...

akak kamon.
HAHA

stim 2 stim lah.
dan2 wat tak tau AHAHAHA

yer jmoe kak linda.
ceh sume org nk pnggil aku adk skang..

yezza nyonya mansor!

::FAIZ FARISH:: said...

Cantiknya... Necklace

embun d tengah malam said...

wah..betul la dah kurus..hehhehe

feelinblue said...

faiz.

nekclace superman katenya!

feelinblue said...

embun.

betul. dah makin kurus die.

HonEyBuNNy said...

wahhh...dgn terang2 mangajar ilmu neh..hehhe

Kyuubi_85 said...

eh, ko dah tukar ke kulit? :D Lama aku tak jenguk sini weh. sorry ah. huhu

Eh, fb, aku tag ko. Kalau rajin ambik ye. :D

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

feelinblue said...

honeyboney.

HAHA
ilmu ok?
bukan melucah :P

feelinblue said...

kyuubi!!

igt lagik ko kat aku ek.

lame tak tgk ko kat karpet aku neh :)

ok,akan ambil nnt.

feelinblue said...

afzainizam.

hye.
slm ziarah jugak.

thanks sbb visit karpet neh :)