Saturday, June 12, 2010

rezeki lepas menyingle. HAHA


i got the offer!
but so sad.
terpaksa tolak meski hati kate.
no! u should accept it!

wuuuu.
begini alkisahnye.

ade kenalan aku nie.
die offer aku job.
which is aku speechless bile dgr die offer job 2 kat aku.

yes. bout photography.
die offer keje dgn die kat metrowealth.
since die assistant director kat situ.
then die wat gak photoshoot utk ape2 event or photoshoot artist.
so die tak bole dh nk catch up dua2 keje sekali.
then die offer job photoshoot n modelling 2 kat aku.
sbb die tau minat aku n die suke foto2 aku.

so. tis is the chance.
no. i cant!
aku still study.
dat one is my priority.

then kalo nk wat part time.
aku takot tak bole nk bg full commitment.
even skang tgh sem break but i have so many things to do.

seriously aku nk sgt job nie.
sbb nie minat aku.
then aku tau peluang nie bukan dtg selalu. kan?
but.
kadang2 kite kena korbankan sesuatu kan.
utk sesuatu yg lebih baik.

so. aku dah tolak offer 2.
even mcm berat n serba salah.
but i have to!

dan aku tau peluang takkan dtg sekali. kan?
its ok.
so i guess tis is a kickstart 4 me 2 learn more n more.
but im heppy.
at least aku tau ade org yg nmpak usaha n kerja aku:)

after tis. hasilkan gambar2 yg lagik menarik n pelik.
yes. pelik. sume org ckp gambar aku pelik. aku tau.
dats the identity.
again. i dont like things plain without any specific meaning.

faer. it really ur passion.
it shows!!

feelinblue
keep up:)

notakaki 1 : fotoshoot next week kat gunung lang. come join us!
notakaki 2 : afrika selatan mode. viva espana!!

5 comments:

sI tEDI said...

salute!

kamu dahulukan pelajaran!

study sampi grad okey!!!
InsyaAllah kerja pasti ada untuk kamu, rezeki ada di mana2 kalau kita berusaha!
good luck!

aNiSa hANg tUaH said...

adik.
habiskan belajar dulu
fokus utk dapatkan degree
lepas habis belajar
baru bole ikut perjalanan karier
:D

HonEyBuNNy said...

wahhh....btol tu...tp apa pun...stdy itu pntg..nti habis stdy...insya allah rezeki tu lg datang mencurah2..

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam lama betul tak ziarah cozz ade buzzy sikit lah maaf ye lambat sampai blog kamu ye…

uhhhh rezeki datang mengolek.... ade rezeki lebih boleh lah blanjer kangkawan ye...

snap-snap pic kat gunung lang jauh tu

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

viva paraguay