Saturday, July 10, 2010

it hard 2 say goodbye.

hari terakhir di bumi ipoh.
rase mcm aku nk wat sumenye hari nie!
aku nk gelak sepuasnye.
bercinta semahunya.
sume lah! haha

mlm td last hang out dgn mmber.
tp ade satu kejadian yg meyedihkan.
selipar merah kesayangan aku putus :(
siyes sedih!
aku syg giler selipar 2.
even bole diganti baru,tp tetap xkan sama dgn yg itu.
xpe lah. dah nasib ajal die mlm nie.
tp aku akan ttp simpan selipar 2 smpai bile2 :)

dah dpt selipar baru.
merah jugak :p
haih. rambut pon sudah hitam balik.
hahaha.
tau kor takut kan!!!

to someone.
thank u so much.
i dont know how to express it.
but. thank u so much.
momen2 indah yg datang tiba-tiba sgt mengujakan hati.
ketahuilah yg hati ini sgt berat mahu meninggalkan kamu di sini.
tp ketahuilah jugak yg aku akan sentiasa menanti detik utk kembali :)
i love u. so much!

hello kedah.
u know wat?
aku malas mahu memijak bumi kamu.
wlwpun hujan emas di tempat kamu.
tp hujan batu kat tempat aku lagik best.
hahahaha

gudbye ipoh.
thanks 4 the memories!~

notakaki 1 : im gonna miss u.

Friday, July 9, 2010

fragmen.

ok lets begin.
hmm world cup dulu lah.
even sume org ckp jerman pilihan utk worldcup kali nie dsbbkan kehebatan mereka mmbelasah england,australia n argentina dgn jumlah gol yg besar.
tapi aku tetap yakin dgn kemampuan sepanyol.
dan ketika semua mata tertumpu kpd berapa jaringan yg bole jerman dpt bile lwn dgn spain awal pagi semalam,aku tetap confident.
bukan semudah itu.
dan sumenya dah tertulis.
jerman bole kemas barang n balik.
n to spain.
viva espana!!!!

twilight saga : eclipse.
berjaya jugak menjadi penonton hr pertama mcm twilight saga : newmoon dlu..
thanx 2 my bestfren,pojie yg sanggup turun dr UTP n tgk movie nie dgn aku.
about eclipse.
even tak banyak aksi yg best pontianak2 neh kali nie.
but the romance was totally awesome!
it is about how u appreciate every chances dat u have got in ur life.
believe in urself. juz do it!
and it breaks ur heart when we needs to make a choice.
believe me. whether u will win. or lose.
to conclude.
i love it. so much!~

10/7/10.
gudbye holidays.
welcome sintok.
oh my gosh. malasnya nak balik.
siyesly, cuti kali nie sgt bermakna.
bnyak benda yg dtg dlm hidup aku dan mengajar aku mnjadi lebih dewasa.
wlwpun terkadang kita bole terduduk dgn kegagalan.
tp itu bukan penamatnya.
thank u 4 the memories.
im gonna miss my families.
my frens. u guys awesome!!
xakan ade lagik overnite.
lepaking kat mamak stall.
hu-ha sana hu-ha sini.
honestly,im gonna miss u ipoh.

minggu terakhir cuti.
i dont know if tis is wrong.
but it juz happened.
here u are again.
i love u.

thank u so much.
pada sesiapa yg pernah muncul dlm kamus kehidupan saya.

Wednesday, July 7, 2010

07/07/10

setinggi mana kedudukan kita.
segagah prinsip mampu goyah.
because of love.
because we are human being.

notakaki 1 : because u loved me.

Friday, July 2, 2010

saje je update.

rajin pulak nk update blog. haha
maybe sebab aku tak bole nk mmbute.
so dah dekat pukul 4 pagi neh.
tidurlah wahai mate!!

tetibe bangun tdo td tekak rase sakit.
dada rase pedih.
pale ting tong. damn!
demam suda datang.
hadoi lah.
manekah pegi antibody?

haih.
ini ade gamba utk event karok malam semalam.
hah,kakak. kamu nk sgt gamba kamu kan.
ambik. elok benor la 2. haha
ini yg paling cntik aku terdaya edit. hahahaha ;p
aku mls nk upload kat fesbuk. burok. haha
so aku post kat sini jer.

td aku check jadual utk sem dpn.
giler ah ade kls kul 8 pagi.
setelah 4 sem aku berjaya elak kls paling awal.
tup tup sem dpn dah kena. hahaha
padan la muke engkau.
baik punye aku dah susun jadual xdak kls pagi.
spe plak yg gatai pi edit ntah.
hadoi la. aku nie dah la tak bole tdoq malam.
ceit. kite tgk nnt noh cmna. HAHA
(tak yah pi,tarik selimut sudeh haha)


depa gedik.
cheq tak HAHA
dari kiri
spupu,kakak gedik,spupu,makcik.
(konon abih cantik lah hangpa? haha)


haha.
aku tinggi!!!!

kamu bile nk hitam rambut ha?
sabo lerrrrr

notakaki 1 : malas balik kedah.

Thursday, July 1, 2010

1 july 2010

1 july 2010.
sudah berada di bulan baru.
bulan madu sudah tamat.
silakan bersedia melalui semester baru.

mlm ini sgt happy.
td malam melempiaskan suara yg bajet sedap.
berkaraoke dgn kakak,spupu2 n makcik aku.
kat mane?
jbox club,greentown.
bodoh punye cina.
aku tau la club kau sume org gelek sakan.
ade ke patut die offer aku carlsberg.
even rambut aku blonde,tp 2 tak bermakna aku bukan melayu.
ok?
kau dgn kau punye arak,bole pg jahanam.
eh emo plak.
pe2 pon,best giler ah. 4 jam,RM58.

1 july.
selamat hari jadi anisa hang tuah!
selamat memuja umur.
watever it may comes.
just stay cool n strong ok.
bayang-bayang sentiasa terbang mencari pergaulan mimpi mahupun konfigurasi hati.
thanks sbb jadik kwn aku.
sbb selalu menasihati aku.
dan memanggil aku adik :)
dan sgt merindui kamu kakak.
silakan berjimat demi utk belanje adik KFC sem dpn :)
kalau u guys nak tau.
anisa hang tuah nie kalau dpt gelak.
habis tak ingat dunia. siyes tak tipu.
smpai kadang2 kiteorg terpaksa menyampuk.
'anis.... behave urself plis'!
hahahahahaha :)
selamat hari jadi nis :)

bufday girl
aku mmg giler.
suke wat bnda bodoh. haha
dgn gigi arnabnye. haha
dan si anisa akn cool je melayan :)


notakaki 1 : alamak. bil broadband tak bayar lagik!