Thursday, July 1, 2010

1 july 2010

1 july 2010.
sudah berada di bulan baru.
bulan madu sudah tamat.
silakan bersedia melalui semester baru.

mlm ini sgt happy.
td malam melempiaskan suara yg bajet sedap.
berkaraoke dgn kakak,spupu2 n makcik aku.
kat mane?
jbox club,greentown.
bodoh punye cina.
aku tau la club kau sume org gelek sakan.
ade ke patut die offer aku carlsberg.
even rambut aku blonde,tp 2 tak bermakna aku bukan melayu.
ok?
kau dgn kau punye arak,bole pg jahanam.
eh emo plak.
pe2 pon,best giler ah. 4 jam,RM58.

1 july.
selamat hari jadi anisa hang tuah!
selamat memuja umur.
watever it may comes.
just stay cool n strong ok.
bayang-bayang sentiasa terbang mencari pergaulan mimpi mahupun konfigurasi hati.
thanks sbb jadik kwn aku.
sbb selalu menasihati aku.
dan memanggil aku adik :)
dan sgt merindui kamu kakak.
silakan berjimat demi utk belanje adik KFC sem dpn :)
kalau u guys nak tau.
anisa hang tuah nie kalau dpt gelak.
habis tak ingat dunia. siyes tak tipu.
smpai kadang2 kiteorg terpaksa menyampuk.
'anis.... behave urself plis'!
hahahahahaha :)
selamat hari jadi nis :)

bufday girl
aku mmg giler.
suke wat bnda bodoh. haha
dgn gigi arnabnye. haha
dan si anisa akn cool je melayan :)


notakaki 1 : alamak. bil broadband tak bayar lagik!

2 comments:

HonEyBuNNy said...

wah2...sakannya karaok....heheh...;-) oh...selamat hari jadi wat nisa...mst dia happy neh...;-)

aNiSa hANg tUaH said...

wah
akak terharu ni dik
terima kasih
selalu sahaja bersama kakak.
& duit telah cukup hasil tabungan ku kelmarin sebermula cuti utk belanja kepci kamu tu
huaa
dan saya tidak akan berhenti gelak persis kuntilanak
:D