Saturday, July 10, 2010

it hard 2 say goodbye.

hari terakhir di bumi ipoh.
rase mcm aku nk wat sumenye hari nie!
aku nk gelak sepuasnye.
bercinta semahunya.
sume lah! haha

mlm td last hang out dgn mmber.
tp ade satu kejadian yg meyedihkan.
selipar merah kesayangan aku putus :(
siyes sedih!
aku syg giler selipar 2.
even bole diganti baru,tp tetap xkan sama dgn yg itu.
xpe lah. dah nasib ajal die mlm nie.
tp aku akan ttp simpan selipar 2 smpai bile2 :)

dah dpt selipar baru.
merah jugak :p
haih. rambut pon sudah hitam balik.
hahaha.
tau kor takut kan!!!

to someone.
thank u so much.
i dont know how to express it.
but. thank u so much.
momen2 indah yg datang tiba-tiba sgt mengujakan hati.
ketahuilah yg hati ini sgt berat mahu meninggalkan kamu di sini.
tp ketahuilah jugak yg aku akan sentiasa menanti detik utk kembali :)
i love u. so much!

hello kedah.
u know wat?
aku malas mahu memijak bumi kamu.
wlwpun hujan emas di tempat kamu.
tp hujan batu kat tempat aku lagik best.
hahahaha

gudbye ipoh.
thanks 4 the memories!~

notakaki 1 : im gonna miss u.

1 comment:

Afzainizam said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhh lama sungguh tak ziarah blog ko ni ....

wahhhh selamat tinggal ipoh mali...
kau pun dah tak rambut merah menyala lagi.... tinggal lah memory seribu kenangan...

eeehhhh kau nak gi mana niiii... aku tak tau apa-apa pun